Sathı Asfalt Kaplama Aracı, İlkadım'da Günde 3 Kilometre Yol Yapıyor

Karadeniz'de sadece Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediyesi'nin araç filosunda bulunan sathı kaplama aracı günde 3...

Karadeniz'de sadece Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediyesi'nin araç filosunda bulunan sathı kaplama aracı günde 3 kilometre yol yapıyor.

İlçe sınırları içersinde yapılan sathı kaplama çalışmasıyla vatandaşları toz ve topraktan kurtaran İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, asfaltta pratik çözüm olarak görülen sathı kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son olarak Karasamsun Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde takip eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a muhtar Hüseyin Yıldırım mahallenin sorunları yönelik bilgi aktardı.

Reklam
Reklam

Fen İşleri Müdürlüğü'ne ayrılan 37 milyon liralık bütçenin tamamını sokak ve caddelerde yapılan çalışmalarda harcadıklarını ifade eden Başkan Demirtaş, "Belediye tarihinde görülmemiş asfalt yol ve parke taş döşeme çalışmaları ile İlkadım ilçesini tarihi dokusunu koruyarak yeniden inşa edeceğiz. Daha önce altyapı çalışması başlattığımız birçok mahallede cadde düzenleme ve asfalt, kaldırım, parke taş uygulama çalışmalarımız devam ediyor. Karasamsun mahallesinde ikamet etmeye başlayan vatandaşlarımızın tozdan ve çamurdan etkilenmemeleri amacıyla yolun dolgu ve kod işlemleriyle beraber yürüttüğümüz sathi asfalt kaplama çalışmalarına, Türkuvaz, Gündoğan, İpekyolu sokaklarında devam ediyoruz. Yaklaşık 5 kilometrelik cadde ve sokaklarını sathi asfalt kaplayarak hizmete açacağız. Önümüzdeki günler içerisinde bu bölgenin tamamının altyapı sorunlarını çözerek asfalt çalışmalarını tamamlayacağız." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz