Satın Aldığı Cep Telefonu Arızalı Çıkınca Savcılığa Başvurdu

İskenderun'da televizyonda reklamını görerek siparişle satın aldığı cep telefonunun arızalı çıktığını öne süren kişi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İskenderun'da televizyonda reklamını görerek siparişle satın aldığı cep telefonunun arızalı çıktığını öne süren kişi, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Cemal Melek (76), AA muhabirine, televizyon reklamlarında gördüğü cep telefonunu 189 liraya ödeyerek kargoyla teslim aldığını ancak telefonun arızalı çıktığını iddia etti. Melek, "Sipariş ettiğim cep telefonunun arızalı olduğunu öğrendiğimde televizyon reklamlarında gördüğüm ve cep telefonu siparişi verdiğim numarayı aradım ve durumu anlattım. Başka telefon gönderemeyeceklerini söylediler. Ben de savcılığa giderek şikayette bulundum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz