Satış görevlisi kursiyerler fidan dikti

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde halk eğitim merkezi tarafından açılan satış görevlisi kursunda sosyal etkinlik çerçevesinde fidan...

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde halk eğitim merkezi tarafından açılan satış görevlisi kursunda sosyal etkinlik çerçevesinde fidan dikildi. Nallıhan Şehit Ömer Boztepe Çok Programlı Lisesi çevresindeki alanda yapılan fidan dikimi etkinliği kurs eğitmeni Fuat Tüzün, kursiyerler ve halkın katılımı ile gerçekleştirildi.

Etkinlikte Nallıhan İşletme Müdürlüğü ve Nallıhan Belediyesi İtfaiye Amirliği'nin de desteği ile çam ve sedir ağacı fidanları dikildi. Orman İşletme Müdürlüğü'nden fidan ve gerekli aletler temin edilirken, fidan dikimi öncesi orman muhafaza memuru tarafından fidan dikiminin püf noktaları anlatıldı. Katılımcıların yoğun tempoda çalışarak gerçekleştirdiği etkinlikte 200 fidan toprakla buluştu. Arazinin engebeli olmasına rağmen katılımcıların zorlanmadığı etkinlikte kurs dışından gelen katılımcıların da olması dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Kurs eğitmeni Fuat Tüzün, “Kursumuzda her yaş ve kesimden kursiyerimiz var. Bu güzel günde kursiyerlerimizin yoğun katılımı ve gösterdiği çaba bizleri çok memnun etti. Umarım bu tür sosyal faaliyetler ilçemizde artarak devam eder. Başta Nallıhan Halk Eğitim Merkezi olmak üzere, Nallıhan Orman İşletmesi yetkililerine, Nallıhan İtfaiyesi personeline, kursiyerlerime ve misafirlerimize, bir fark oluşturmak adına gerçekleştiren bu etkinlikte bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: