Satranç: Avrupa Okullar Bireysel Şampiyonası

İZMİR (A.A) - Yunanistan'ın Halkidiki kentinde düzenlenen Avrupa Okullar Bireysel Satranç Şampiyonası'nda 9 yaş kızlar kategorisinde Defne Sade, 17 yaş

İZMİR (A.A) - Yunanistan'ın Halkidiki kentinde düzenlenen Avrupa Okullar Bireysel Satranç Şampiyonası'nda 9 yaş kızlar kategorisinde Defne Sade, 17 yaş genel kategorisinde ise Cankut Emiroğlu, son maçlardan önce birinciliği garantiledi.

Türkiye Satranç Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Yunanistan'da bugün yapılacak son maçlar öncesinde 9 yaş kızlarda Defne Sade, 17 yaş genel kategorisinde ise Cankut Emiroğlu'nun birinciliği garantilediği bildirildi.

15 yaş genel kategorisinde Batuhan Daştan'ın üçüncü olduğu şampiyonada, 9 yaş genel kategorisinde Ahmet Utku Üzümcü ile Emirhan Tarlabaşı, 15 yaş genel kategorisinde ise Vahap Şanal ve Cemil Can Ali Marandi, bugün birincilik için mücadele edecek.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ali Korkmaz / Bahri Okumuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: