Satranç Yıldızları Wow İstanbul’da

İstanbul bir kez daha önemli bir dünya şampiyonasına ev sahipliği yapıyor. 28 Ağustos-9 Eylül tarihleri...

İstanbul bir kez daha önemli bir dünya şampiyonasına ev sahipliği yapıyor. 28 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 40. Dünya Satranç Olimpiyatı’na katılan sporcuların büyük bölümü WOW Istanbul Otelleri’nde konaklıyor.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek şampiyonaya 164 ülkeden 1800 sporcu ve yaklaşık 4 bin konuk katılacak. Şampiyona boyunca rezervasyonlarının yüzde 95’ini satranç oyuncularının oluşturacağı WOW Istanbul Otelleri, 40. Dünya Satranç Olimpiyatı’nın açılış ve kapanış törenleri ile özel organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak.

Reklam
Reklam

Gelmiş geçmiş en önemli katılımın sağlandığı olimpiyat olmaya aday olan 40. Dünya Satranç Olimpiyatı’na dünyanın önde gelen isimleri katılacak. Ünlü satranç ustası Levon Aronian ve Vladimir Kramnik’in de aralarında bulunduğu isimlerin mücadelesinin izleneceği olimpiyatları çok sayıda yabancı basın mensubu izleyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz