Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen satranç turnuvasında dereye giren sporcular madalya...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen satranç turnuvasında dereye giren sporcular madalya töreninde bir araya geldi.
Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Yıldırım Gürses Sergi Salonu’nda yapılan ve iki gün süren turnuvaya 8 kategoride toplam 220 sporcu katıldı. Turnuva Direktörlüğünü Melih Karataş’ın yaptığı turnuvada sporcular, Satranç Federasyonu hakemleri gözetiminde birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda 7, 8, 9, 10, 12, 16 ve 18 yaş gruplarında ilk üçe giren sporcular belirlendi.
Çekişmeli geçen müsabakaların ardından 7 yaş grubu genel kategoride Şerife Ecenaz Ören birinci, Devin İşler ikinci ve Görkem Erdi de üçüncü oldu. Aynı yaş grubunun bayanlar kategorisinde de Yıldız Molla birinci, Sıla Hereklioğlu ikinci, Selin Baş da üçüncülüğü elde etti. Her kategoride dereceye giren sporcular, madalya ve katılım belgesi ile ödüllendirildi. Diğer yaş gruplarında dereceye giren sporcular ise şöyle sıralandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz