SATSO Genç Girişimciler Kurulu'ndan Kösemusul'a Ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Genç Girişimciler Kurulu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Genç Girişimciler Kurulu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

Kösemusul, Sakarya'nın gelişimi için şehrin erkleri ile ortak akıl ve ortak vizyon ile çalıştıklarını söyledi.

SATSO'nun şehrin üç sac ayağından biri olduğunu belirterek, "Sizler de bu güçlü kurumun bir parçasısınız. Sizlerden çok güzel projeler bekliyorum. Kadın girişimcilerimizde olduğu gibi sizden de ülke genelinde ses getirecek projeler bekliyorum. Her zaman yanınızdayım" dedi.

Reklam
Reklam

SATSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Murat Ağırbaş ise 37-38 yaş altındaki SATSO üyelerinin listesini çıkardıklarını vurgulayarak, "Bugün meclisimizde 44 kişi var. Biz bu sayıyı 90'a çıkarmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bizlere güvenin, genç arkadaşlarımız ile çok güzel projeler üretip hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: