SAÜ Genel Sekreterliği'ne Prof. Dr. Ardıç Atandı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genel Sekreterliği görevine Prof. Dr. Kadir Ardıç atandı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genel Sekreterliği görevine Prof. Dr. Kadir Ardıç atandı.

Prof. Dr. Metin Küçük'ün İstanbul Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine geçmesi üzerine SAÜ Rektörlüğü, bu göreve İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ardıç'ı görevlendirdi.

1969 yılında Almanya'da dünyaya gelen Ardıç, yükseköğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı.

Akademik kariyerine 1994'te SAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak başlayan Ardıç, 1998'te Yönetim ve Organizasyon alanında doktora derecesini aldı.

Reklam
Reklam

2001'de Gaziosmanpaşa Üniversitesi İşletme Bölümü'nde yardımcı doçent olarak çalışmaya başlayan Ardıç, aynı üniversitede 2005'te doçent, 2010'da da profesör unvanı aldı. 2011'de SAÜ'de çalışmaya başlayan Ardıç, evli ve 3 çocuk babası.

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: