SAÜ Istihdam Fuarına Hazırlanıyor

  Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Esentepe Yerleşkesi’nde 14-16 Mayısta düzenlenecek Sakarya Ar-Ge, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı’nın (SAGİF) hazırlıkları sürüyor.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Esentepe Yerleşkesi’nde 14-16 Mayısta düzenlenecek Sakarya Ar-Ge, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı’nın (SAGİF) hazırlıkları sürüyor. SAÜ'den yapılan yazılı açıklamada, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan fuarın, iş arayan adaylara başvuru yapma ve istihdam fırsatı yakalama imkanı sağlamayı amaçladığı belirtildi. Fuarda üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine, işgücü piyasası hakkında bilgi verileceği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Öğrenciler, staj, mezuniyet sonrası istihdam imkanları hakkında bilgilendirilecek. Ayrıca, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından girişimcilik ve meslek yatırımcılığı, ar-ge konularında seminerler düzenlenecek. Sakarya'nın ilk istihdam fuarı olacak SAGİF'de, üniversite öğrencilerinin yanı sıra meslek lisesi mezunlarının ve öğrencilerinin de katılımıyla endüstri kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün karşılanması hedefliyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: