Saü Şubat Ayında Dolu Dizgin

Sakarya Üniversite (SAÜ) Şubat ayından birbirinden farklı etkinliğe imza atacak. Sıra gecesinden konferanslara, Kanuni ve...

Sakarya Üniversite (SAÜ) Şubat ayından birbirinden farklı etkinliğe imza atacak. Sıra gecesinden konferanslara, Kanuni ve haremden kariyer günlerine kadar birbirinden farklı ve renkli etkinliklere imza atacak olan Sakarya Üniversitesi’nde 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Prof. Dr. Mehmet Emin Ay Sevgililerin En Sevgilisi Hz. Muhammed’i anlatacak.

Sakarya Üniversitesi’nin Şubat Ayı etkinliklerinde 12 Şubat 2013 saat 12.30’da Beyaz Derya Düşünce ve Gelişim Topluluğu tarafından Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’de Tarihçi Talha Uğurluel tarafından “Kanuni ve Harem” adlı konferans verilecek.

Reklam
Reklam

13 Şubat 2013 saat 19.30’da Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’de Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından Sıra Gecesi düzenlenecek.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde saat 18.30’da Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’de Beyaz Derya Düşünce ve Gelişim Topluluğu tarafından organize edilen Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın katılacağı “Sevgililerin En Sevgilisi Hz. Muhammed (S.A.V.)” konferansı düzenlenecek.

14 Şubat 2013 saat 14.00’te Genç Yöneticiler Topluluğu ve İnovasyon Topluluğu tarafından organize edilen “Ortadoğu'da Dengeler Değişirken Kuzey Irak ve Suriye'de Türkmenler” konferansı Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’de gerçekleştirilecek.

20 Şub 2013 Saat 14.00’te Kültür ve Kongre Merkezi Salon 3’de İşletme Fakültesi tarafından Turizm Topluluğu Semineri düzenlenecek.

20 Şub 2013 Saat 14.00’te Kültür ve Kongre Merkezi Salon 2’de İnşaat Mühendisliği Topluluğu tarafından Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Lütfi Saltabaş’ın yapacağı ve konuşmacı olarak Zekai Şen ve Vahap Balman’ın katılacağı “İnşaat Mühendisliğinde Su Yapıları Günü” kutlanacak.

Reklam
Reklam

20 Şub 2013 Saat 14.00’te Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’de Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından “Düş Kütüphaneleri Lansmanı” etkinliği gerçekleştirilecek.

22 Şub 2013 Saat 14.00’te Kültür ve Kongre Merkezi Salon 3’de Beyaz Derya Düşünce ve Gelişim Topluluğu tarafından organize edilen “Kendinizle Yürüyüşe çıkın” etkinliğine Harrran Üniversitesi öğretim görevlisi Sebahattin Yaşar katılacak.

26 Şub 2013 Saat 14.00’te İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’de gerçekleştirilecek olan 13’üncü Kariyer Günleri Etkinliğine Marshall Boya yetkilileri katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: