Saü Vakfı Yönetimi Sema Balaban’ı Ziyaret Etti

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Kurucu Temsilcisi Profesör Dr. Vahdettin Sevinç, ilk ve ortaöğretim Müdürü Hakan...

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Kurucu Temsilcisi Profesör Dr. Vahdettin Sevinç, ilk ve ortaöğretim Müdürü Hakan Okumuş ve SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi Müdürü Yunus Emre Ersoy ile beraber Sakarya Üniversitesi Vakfı Özel İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Sema Balaban’ı iş yerinde ziyaret ettiler.

Sakarya Üniversitesi Vakfı Okulları ve eğitimin güncesiyle ilgili genel sohbet ve değerlendirmenin yapıldığı ziyaret oldukça verimli geçti. Eğitime katkı sağlamak adına paydaşları ile okul dışı ortamlarda bir araya gelen okul yönetimi, veli ziyaretlerinin sıkça yapıldığını ve devam edeceğini belirtti. SAÜ Vakfı kurucu temsilcisi Prof. Dr. Vahdettin Sevinç, amaçlarının SAÜ Vakfı Okullarında eğitime veli katkısını da maksimum seviyeye çıkarmak olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: