Sauber pozisyondan oldukça memnun

Peter Sauber Melbourne-Albert Park pistindeki sezon açılışında BMW Sauber'in kaydettiği başarılardan oldukça memnun. Takımın doğru yönde ilerlediğini inanıyor. 2007 Formula 1 sezonunun ilk yarışından sonra BMW Sauber aldığı beş puanla Takımlar Şampiyonası'nda üçüncü sırayı aldı. Sauber'e göre bu durum sezon için son derecede doyurucu bir sonuç.

"BMW Sauber F1.07'nin rekabetçiliğinden gerçekten çok memnunum. Melbourne'da üçüncü gücü temsil ettik ve bu demek oluyor ki gerçekten büyük bir adım attık. Özellikle Hinwill'de uzun süredir bizimle çalışan çalışanlarımız adına çok mutluyum."

Reklam
Reklam

"Melbourne'daki yarış aynı zamanda yapmamız gereken bir çok iş olduğunu da gösterdi. Özellikle vites kutusunun güvenirliği arzu ettiğimiz düzeye ulaşamadı. Ayrıca benim bakış açıma göre Avustralya Grand Prix'i gücün gerçek dengesini işaret ediyor. Bir cadde pisti olarak Albert Park geri kalan yarışlar için sezona ışık tutuyor."

Son olarak, BMW Sauber F1 Takımı pilotlarını öven Peter Sauber Melbourne'de güzel bir iş çıkardıklarını sözlerine ekledi.

TurkiyeF1.Com