SAÜ'de "Etkili İletişim Ve Beden Dili" Kursu Verilecek

Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) "Etkili İletişim ve Beden Dili" kursu verilecek.

Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) "Etkili İletişim ve Beden Dili" kursu verilecek.

SAÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) Kişisel Gelişim Atölyesi tarafından düzenlenecek olan kurslar, sözlü ve sözsüz iletişim becerilerinin geliştirilmesine yönelik olacak.

SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık tarafından verilecek kurs, katılımcıların özellikle iş yaşamında etkili iletişim tekniklerini ve beden dilini nasıl kullanabilecekleri konusunda bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlıyor.

Reklam
Reklam

Kurs kapsamında, insan tabiatını tanıma, etkili ve güzel konuşma, etkin dinleme, empati, iletişimde ilk izlenim ve önemi, beden dili, beden dili kodları, iş yaşamında beden dili, iletişim becerileri ve kişilik analizi testleri konuları hakkında bilgi verilecek.

13 ve 21 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan kurs kayıtları www.sausem.net adresinden yapılabilecek.

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: