SAÜ'de Proje Yönetimi Konferansı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Topluluğu tarafından proje yönetimi konferansı düzenlendi. SAÜ Kültür ve Kongre...

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Topluluğu tarafından proje yönetimi konferansı düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak SAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rıfat Akbıyıklı ve proje mühendisi Sebahattin Korkmaz katıldı.

Proje ve planlamanın inşaat sektöründeki önemini anlatan Akbıyıklı, “Proje yönetiminde önemli olan planlamanın kendisidir. Plansız başarı ancak tesadüfidir. Hayatınızı proje olarak görün ve geleceğinizi en iyi şekilde planlayın. Göreceksiniz ki, her şey istediğiniz gibi gidecek.” dedi.

Reklam
Reklam

İş ve İşçi Sağlığı konularında öğrencileri bilgilendiren Sebahattin Korkmaz ise “Herkes fiziki ve ruhsal durumuna uygun işlerde çalışma hakkına sahiptir. Kimseyi istemediği bir işte, bir bölümde çalıştırmamalısınız. Personelin dinlenme hakkını göz ardı etmemelisiniz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz