SAÜ'den Öğrencilere "ödünç Notebook" Verildi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Muzaffer Prof. Dr. Elmas, 200 adet taşınabilir bilgisayar satın alarak lisans öğrencilerine 30 gün süre ile

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Muzaffer Prof. Dr. Elmas, 200 adet taşınabilir bilgisayar satın alarak lisans öğrencilerine 30 gün süre ile ödünç vermeye başladıklarını bildirdi.

Elmas, yaptığı yazılı açıklamada, bilgisayarı olmayan öğrencilerin, üniversite içerisindeki bilgisayar laboratuvarlarından ve kütüphane binasındaki internet erişim salonundan faydalanabileceğini kaydetti.

Bilgisayarı olmayan öğrencilerin okul dışında da bilişim teknolojilerinden faydalanmasını sağlamak üzere ödünç bilgisayar dağıtımı projesini başlattıklarını vurgulayan Elmas, "İlk etapta 200 adet taşınabilir bilgisayar satın alarak Kütüphane Binamızdan lisans öğrencilerine 30 gün süre ile ödünç vermeye başladık. Projemizle bilgiye erişimdeki tüm engelleri kaldırmayı hedefliyoruz. Bir sonraki adımda verdiğimiz bu bilgisayarlara öğrencilerimizin kütüphaneden talep ettiği elektronik yayınları da yükleyerek vermeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz