Saunaya Fuhuş Baskını: 2 Gözaltı

Samsun'da bir saunaya baskın düzenleyen polis fuhuş için yer temin edip fuhşa aracı olmak suçundan...

Samsun'da bir saunaya baskın düzenleyen polis fuhuş için yer temin edip fuhşa aracı olmak suçundan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Barosu ekipleri, ihbar üzerine Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bir saunaya baskın düzenledi. Saunada kendisine masaj yapan bir yaban ile seviştiği iddia edilen şahsın ifadesi doğrultusunda saunanın mesul müdürü D.K.(56) ile sauna çalışanı A.Y.(33) gözaltına alındı. "Fuhuş için yer temin etmek ve fuhşa aracı olmak" suçlarından gözaltına alınan 2 kişi bugün çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar. Aynı saunaya bir hafta önce de fuhuş iddiasıyla yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: