SAÜ’ye 20 Akademik Personel Alınacak

Sakarya Üniversitesi (SAÜ)'ne 14 öğretim görevlisi, 2 uzman ve 4 okutman olmak üzere 20 akademik...

Sakarya Üniversitesi (SAÜ)'ne 14 öğretim görevlisi, 2 uzman ve 4 okutman olmak üzere 20 akademik personel alınacağı belirtildi.

SAÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Sakarya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sakarya Meslek Yüksekokulu, Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu, Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu, Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokulu, Devlet Konservatuvarı, Akyazı Meslek Yüksekokulu'na ve Eğitim Fakültesi'ne 1'er, Geyve Meslek Yüksekokulu, Arifiye Meslek Yüksekokulu ve Sapanca Meslek Yüksekokulu'na 2'şer öğretim görevlisi alınacak.

Reklam
Reklam

Ayrıca, İşletme Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi'nde 1'er uzman, Akyazı Meslek Yüksekokulu'nda 1, Sapanca Meslek Yüksekokulu'nda 1 ve SAÜ Rektörlüğü'nde 2 okutman görevlendirilecek.

Adayların 22 Ağustos Çarşamba gününe kadar şahsen ya da posta yoluyla üniversiteye müracaat etmeleri istendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: