Savaş Duman: Göztepe Manisa'da Oynayacak

Onur ATIŞ/İZMİR, Göztepe Sportif CEO'su Barış Güçlü de Manisa'nın İzmir'e yarım saat mesafede olduğunu vurgulayarak, "Atatürk Stadı'nda 20-25 bin kişiye oynayacağız.

Onur ATIŞ/İZMİR, Göztepe Sportif CEO'su Barış Güçlü de Manisa'nın İzmir'e yarım saat mesafede olduğunu vurgulayarak, "Atatürk Stadı'nda 20-25 bin kişiye oynayacağız. Ancak tribünler sahaya uzak olduğu için iyi bir atmosfer oluşmayacak. Manisa 19 Mayıs'ta ise 15 bin kişiyle rakibi boğarız" dedi. Barış Güçlü, "Manisa kararını netleştirirken seyircimizin de görüşünü aldık. Onlar da olumlu yaklaşım gösterdiler. Göztepelileri sadece 30-35 kilometre uzağa taşıyacağız. Rakiplerimizi Manisa'da ağırlarsak, taraftar desteğini çok fazla arkamızda hissederiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: