Savaş, Koltuk Değnekleriyle Açılışa Katıldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün, Denizli Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün, Denizli Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan sol kanat oyuncusu Savaş Yıldızhan koltuk değnekleri ile sezon açılışına katıldı.

Sahaya formasını giyerek çıkan, genç oyuncuya takım arkadaşları yardımcı oldu. Sezon açılışı töreninde arkadaşlarını yalnız bırakmayan genç oyuncu, törenin ardından oynanan Altay karşılaşmasını basın tribününden takip etti.

İzmir’de, Doktor Bülent Zeren’e kontrol elen 23 yaşındaki genç oyuncu tedavisinin iyi gittiğini belirtti. 10 gün sonra düz koşulara başlayacağını ifade eden Savaş Yıldızhan, “3 hafta sonra sahaya çıkabileceğim. Formama en kısa sürede kavuşmak istiyorum. İnşallah sezon sonunda isteklerimize ulaşırız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: