Savaşçı sezon finali incelemesi: Son bölüm dizi finali miydi?

Savaşçı sezon finali bu akşam gösterimdeydi. Dizinin sezon finali mi yoksa dizi finali mi yaptığı net olarak bilinmiyor. Gösterim olarak 'sezon finali' kategorisinden verilse de, Savaşçı dizisinde, set işçilerinin ve yardımcı yönetmenlerin boykotu nedeniyle dizinin final yapabileceği de söyleniyor. Savaşçı son bölümde Yüzbaşı Kağan Tim'e geridöndü ve artık herkes onun komutasında. İşte Savaşçı sezon finali incelemesi ve son bölüm izleme linki ...

Savaşçı dizisi son bölümüyle sezon finalini gerçekleştirdi. Bu hafta yayınlanan sezon finali çerçevesinde, Kağan Bozok Kılıç Timi, beklendiği gibi Aslı'nın suçsuz olduğunu öğrendi ve hepberaber zaman kaybetmeden hareket geçer. Ellerinden kaçırdıkları zanlıyı yakalamak isterken iki kişi ile irtibatları kesilen Kılıç Timi sezon finalinde, silah arkadaşlarını kurtarabilmek için büyük bir mücadele verdiler.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM SEZON FİNALİ MİYDİ?

Savaşçı sezon finali ile bu akşam gösterimdeydi. Sezon finali kategorisinde olmasına rağmen, son dönemlerde diziyle ilgili damga vuran boykot kararları da dizinin seyrinde fazlasıyla etkili olmuş gibi görünüyor. Savaşçı dizisinin, sezon finali mi yoksa dizi finali mi yaptığı henüz açıklanmadı.

Katillerin, kökünü kazımaya kararlı olan Kılıç Timi operasyona son bölümde de devam etti. Ayrıca, Aslı’nın suçsuz olduğunun ortaya çıkmasıyla Kılıç Timi’nin komutasını tekrar alan Yüzbaşı Kağan Bozok zaman kaybetmeden, gerçek 'suçluları' bulmak için harakete geçti.

Savaşçı sezon finalini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

Operasyon sırasında iki arkadaşlarıyla irtibatlarının kesilmesine rağmen sınırın ötesinde kendilerine kurulan pusudan habersiz, Kılıç Timi bilinmeze doğru yola çıktı . Her şeyi göze olan Yüzbaşı Kağan Bozok’un tek hedefi daha önceki katillere hakettiği sonu yaşatıp, Kılıç Timi’ni sağ salim karargaha götürmek istedi