Savaşçı son bölüm izle: Son bölümde tepkiler dizinin seyrini nasıl etkiledi?

Savaşçı son bölüm internetten izlenebilir. Savaşçı son bölümünden çok, dizide yardımcı yönetmenin boykotu ve dizi seti çalışanlarının Berk Oktay'a yönelik tepkileri konuşuluyor. Savaşçı son bölümüne bu tepkiler nasıl yansıyor, nasıl yansıyacak göreceğiz. İşte Savaşçı son bölümü...

Savaşçı son bölümleriyle reyting konusunda hatırı sayılır rakamlar almasına karşın, dizi ekibinde yaşanan problemler, reytinglere yansımış gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta, Savaşçı dizisi seyircisinden kısmi bir rakamı kaybettiği söyleniyor. Savaşçı son bölümünü de haberimizden takip edebilirsiniz.

Diziyi aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz:

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE!


Savaşçı son bölümde, epegöz'ün yeni planları dikkat çekerken ekip, tehdit altındaki öğretmeni ve tehdit altındaki okulu kurtarmaya çalışıyor. Ancak Tepegöz'ün bu plana çok çalıştığı belli, ekibin işi pek kolay olmuyor. Savaşçı son bölümde Tepegöz yakalandı mı? Savaşçı son bölümde askerlerlerin otobüsüne bombalı saldırı düzenlendi.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE: BOMBALI SALDIRILARIN FAİLLERİNE OPERASYON!



Savaşçı son bölüm pazar akşamı yayınlandı. Savaşçı son bölümde köydeki okuldan Yıldız hoca, Tepegöz'ün adamları tarafından kaçırılmış ve tutsak edilmişti. Tepegöz'ün amacı Yıldız hocayı tutmak değil, Yüzbaşı Kağan'ı ve ekibini tuzağa düşürmek.


SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE KİME BOMBALI SALDIRI DÜZENLENDİ?


Savaşçı son bölümde, bir konvoya bombalı saldırı gerçekleştirildiği görülüyor. Hem asker uğurlamasına hem de bir otobüse yapılan eş zamanlı bombalı saldırılar, bordo berelilere yeni görev kapıları açarken; bu saldırıların anonim olması nedeniyle ekip failleri bulmakta epey güçlük çekiyor. Ayrıca son bölümde, izine çıkan bir bölüğün şehir içi otobüs seferine bombalı saldırı düzenlendi. İlk bakışta otobüs patlamasının failinin Tepegöz olduğu düşünülüyor ancak, görünüşe göre Tepegöz birkaç bölüm içerisinde yakalanacak ve bu saldırıyla ilişkili olarak yeni bir 'karanlık adam' ortaya çıkacak.
Fox TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Savaşçı dizisinde sular durulmuyor. Dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay, set çalışanlarına ağza alınmayacak hakaretler ve küfürler ettiği iddia edildi. Çalışanlar, Oktay'la çalışmama kararı aldı.

'Savaşçı' dizisinde başrol olan Berk Oktay'ın, set çalışanlarına ağza alınmayacak hakaretler ve küfürler ettiği iddia edildi. Çalışanlar, Oktay'la çalışmama kararı aldı.

SAVAŞÇI'DA KRİZLER BİTMEK BİLMİYOR

Sözcü'de yer alan habere göre Fox tv'de yayınlanan 'Savaşçı' dizisindeki krizler bitmiyor. Yardımcı yönetmenlerin diziyi boykot etmesinin ardından şimdi de başrol oyuncusu Berk Oktay, çalışanlara yönelik ağır hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.

SAVAŞÇI DİZİ EKİBİNDEN AÇIKLAMA

Dizi ekibi, Oktay ile çalışmak istemediklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı: "Bizler Limon Yapım'ın Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinin teknik ekibi olarak, bu sabaha karşı sahne çekimi sırasında başrol oyuncusu Berk Oktay'ın tüm ekibe ağır hakaretler ve küfür ederek (O… çocukları, yapacağınız işi s.keyim. Siz ancak otu..ir çekersiniz, s.ktirin gidin) seti terk etmesinden dolayı Berk Oktay ile çalışmayı reddederek kendisini boykot ediyoruz. Bu kararımızı tüm kamuoyuna duyururuz."

YARDIMCI YÖNETMENLER DE BOYKOT KARARI ALMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde de dizinin yardımcı yönetmenleri dizide "haksız işten çıkarılma, ödeme sorunları, çalışma saatlerinin uzunluğu" gibi problemler nedeniyle boykot kararı aldığını duyurmuştu.