Savaşın Yetim Çocukları

HATAY (AA) - CEM GENCO - Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Reyhanlı ilçesine sığınan çocuklar, hayatını kaybeden babalarının fotoğrafıyla teselli bulmaya çalışıyor.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Reyhanlı ilçesine sığınan çocuklar, hayatını kaybeden babalarının fotoğrafıyla teselli bulmaya çalışıyor. İdlib kentinden kaçan 5 kardeş, Reyhanlı ilçesindeki akrabalarının yanına yerleşti. Babalarını savaşta kaybeden, annelerini Suriye’de bırakmak zorunda kalan kardeşler, tek odalı evde akrabalarıyla hayatlarını sürdürüyor. Kardeşlerin ablası Sevvin Hanmat de "Babamı kaybetmenin acısını yüreğimde yaşıyorum. Onun için her zaman dua edeceğim" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: