Şavşat'ta Bir Grup Kadın, Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti

ARTVİN (AA) - Şavşat ilçesinde aralarında memur, esnaf ve ev hanımı da bulunan bir grup kadın, öğrenci yurdunu ziyaret etti.

Şavşat ilçesinde aralarında memur, esnaf ve ev hanımı da bulunan bir grup kadın, öğrenci yurdunu ziyaret etti. Şavşat Çok Programlı Lisesi Erkek Öğrenci Yurduna gerçekleştirilen ziyarette, Kaymakam Cemil Sarıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Topsakal da yer aldı. Evlerinden uzakta olan öğrencilere hazırladıkları çeşitli yiyeceklerden ikram eden kadınlar, bir süreliğine de olsa öğrencilere aile ortamı sağlamayı amaçladıklarını kaydettiler. Kaymakam Sarıoğlu, düşünceli davranışları dolayısıyla katılımcılara teşekkür etti. Ziyaret, Uğur ve Can Balcı kardeşlerin seslendirdikleri şarkılar eşliğinde sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: