Savur'da SBS Şampiyonları, Okuma Salonundan Çıktı

Mardinin Savur ilçesinde faaliyet gösteren Recep Bey Okuma Salonu'na devam eden ve SBS'de başarılı olan...

Mardinin Savur ilçesinde faaliyet gösteren Recep Bey Okuma Salonu'na devam eden ve SBS'de başarılı olan öğrenciler Kaymakam Cengiz Ayhan'ı ziyaret etti. Kaymakam Ayhan, SBS'de ilçede ilk üçe giren öğrencilerin Recep Bey Okuma Salonu'ndan çıkması nedeniyle ilgilileri kutladı.

Savur ve köylerinden gelen öğrenciler, SODES kapsamında sürdürülen 'Fırsat Ver Geleceğim Olsun' projesiyle SBS'de başarıya ulaştı. Recep Bey Okuma Salonu, yıl içinde değişik köylerden öğrencileri taşımalı sistemle SBS kursuna dahil etti. Okuma salonunda SBS'ye hazırlanan öğrencilerden 3'ü, ilçe birincisi, ikincisi ve üçüncüsü oldu.

Reklam
Reklam

Başarılı öğrencileri makamında kabul eden Savur Kaymakamı Cengiz Ayhan, SBS'de dereceye giren öğrencileri ve Recep Bey Okuma Salonu yöneticilerini tebrik etti.

Recep Bey Okuma Salonu Müdürü Salih Eliş, bu başarının arkasında emeği geçen öğretmenlerin katkısının büyük olduğunu söyledi. Eliş, "Bize bu imkanı sunan Mardin Valimize, Kalkınma Bakanımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Onlar bize imkan sundukça bizlerden başarı beklesinler." dedi.

Recep Bey Okuma Salonu'na teşekkür eden Pınardere Mahallesi muhtarı Şehmus Aslan da ilk üçe giren öğrencilerin Pınardere’den çıkmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Aslan, "Burada katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Onların sayesinde çocuklarımız okumayı sevdi." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: