SAYDER Hemşireleri Unutmadı

Dünya Hemşireler Haftası sebebiyle Samsun Aktif Yaşam Derneği (SAYDER), düzenlediği ‘Hemşireler Haftası ve Anneler Günü’...

Dünya Hemşireler Haftası sebebiyle Samsun Aktif Yaşam Derneği (SAYDER), düzenlediği ‘Hemşireler Haftası ve Anneler Günü’ programı ile hemşireleri unutmadı.

Samsun My Hause Otelde düzenlenen kahvaltı programına çeşitli hastanelerde görev yapan 150’ye yakın hemşire katıldı. Hemşirelerin anlamlı gününde konuşan Sağlıklı Yaşamı Destekleme Derneği (SAYMER) Yönetim Kurulu Üyesi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ali Osman Katrancı, dünyanın dört bir tarafında tüm hemşirelerin fedakarca görev yaptığına dikkat çekti. Dünyaya gelen bebeklerin hemşirelerin şefkatli ellerinde gözlerini açtıklarına vurgu yapan Dr. Katrancı, “Hayatın son demine gelip ölecekleri zaman da yine hemşirelerin şefkatli ellerinde dünyaya gözlerini yumuyorlar. Bu sebeple hemşireler kutsal bir görevi ihya ediyor.” dedi. Dr. Katrancı SAYMER’in Afrika’ya düzenlediği sağlık yardımında görev alan hemşirelerin orada doğan bebeklere isimlerinin verilmesiyle duygulandığını ve hemşirelik görevinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gördüğünü ifade etti.
Dr. Katrancı şöyle konuştu: “Hemşire kardeşlerimiz böyle önemli görevleri yaparken de annelik görevini ihmal etmeden ailelerine kol kanat geriyor. Öpülesi ellere sahip hemşireler ve anneler, her zaman layık oldukları sevgi ve saygıyı görmeleri gerekir. Tüm hemşirelerin Haftasını en içten dileklerimle kutluyorum.”
Programda hemşirelere Op. Dr. Ali Osman Katrancı tarafından plaket takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: