Sayemde piyasa bir adam kazandı

Yeşilköy CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen Otomotiv 2007 Fuarı'nın açılış gününde ünlü manken Ece Gürsel, ilginç açıklamalar yaptı.Annesinin kendisine beş yıl evlilik yasağı koyduğunu söyleyen Ece Gürsel, "Evlilik tabii ki kısmet işi. Ancak annem evlenir çocuk doğurursam, çocuğa bakmayacağını söyleyerek beni tehdit ediyor. Onun koyduğu yasağa göre beş yıl evlenemeyeceğim" dedi.

Ece Gürsel'in Fotoğraflarını Görmek İçin Tıklatın

Müslüman bir ülkede yaşadığı için evlenmeden birisiyle aynı evi paylaşmayacağını da belirten ünlü manken sözlerine şöyle devam etti: "Bizim camiamızda ne kadınlar kadın, ne de erkekler erkek. Açıkçası bir Türk erkeği yerine yurtdışında yaşayan ve beni tanımayan birisiyle evlenmeyi tercih ederim" dedi. Ece Gürsel, 'Buzda Dans' yarışmasından elenmesiyle ilgili olarak da "Yarışmada haber malzemesi olan tek kişi bendim. Herkes benim üzerimden reyting yapma çabasındaydı. Elenmem çok iyi oldu" yorumunu yaptı.

Reklam
Reklam

Ünlü manken, Hüsnü Şenlendiri hakkında konuşmayı da ihmal etmedi: "Kendi ellerimle bir magazin figürü yarattım. Benim sayemde piyasa böyle bir adamı kazandı. Birlikte çekildiğimiz akşam basın mensuplarını çağıran Hüsnü'ydü. Nazire ve Hüsnü Şenlendirici çifti, reklamı nasıl yapacaklarını iyi biliyor. Bu olayın tek bir mağduru var o da Deniz Seki."