Saygılı: "kızılay, 145 Yıldır Yaraları Sarıyor"

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı genel merkez genel...

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı genel merkez genel kurulunun şölen havasında geçtiğini belirterek, ''Burada sayın başbakanımızın Kızılay'a dair övgü dolu sözleri bize bundan sonraki çalışmalarımızda güç katacaktır'' dedi.

Saygılı, Kızılay'ın 145 yıldır yaraları sarmaya devam ettiğini, kimsesizin kimsesi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkemizde çözüm sürecinin gündemde olduğu bu günlerde gerçekleştirilen Kızılay Genel Kurul, bu kardeşlik projemize güçlü bir destek çıktı. Selçuklu ve Osmanlı’dan bu tarafa bu topraklarda kardeşlik hukuku, hoşgörü hakim olmuştur. Bundan sonra da böyle olmaya devam etmelidir."

Reklam
Reklam

Millet olarak tarihin her döneminde gönülleri feth eden, mazlumların çağrısına kulak veren, mağdurun elinden tutan Kızılay'ın bundan sonra da aynı ilkeler doğrultusunda yoluna devam edeceğini vurgulayan Saygılı, "Bizi büyük millet yapan, bizi büyük devlet yapan bu vasıflarımızdır. Adana Kızılay olarak da bu temel düsturlar çerçevesinde iyilik zirvesine doğru merhamet yürüyüşümüz ayrımsız ve hesapsız devam edecektir" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: