Sayısal Loto Sonuçları Bugün Belli oldu

Sayısal Loto genel olarak tüm dünyanın ilgiyle oynadığı şans ve talih oyunudur. Sayısal Loto kuponunda 6 adet kolon ve kolon başına 49 adet sayı bulunmaktadır.

Sayısal lotoyu isterseniz otomatik olarak makineye oynatabilirsiniz. Bu işlem son derece basittir oynamak istediğiniz kolon sayısını görevliye söylemelisiniz. Ardından makine sizin için kuponunuzu hazır hale getirecektir. Parasını ödeyerek almanız Sayısal Loto oynamanız için yeterlidir. Bunun yerine kendiniz doldurmak isterseniz kuponda da bulunan sayılardan 6 tanesini seçmeniz ve kalemle işaretlemeniz yeterli olacaktır. Ayrıca isterseniz çoklu çekilişi seçerek aynı kupon üzerinden 2, 3 veya 4 haftalık oynayabilirsiniz. Sayılarınızı yatay değilde dikey olarak işaretlemeniz makbul olarak görülmektedir. Toplam da en az 3 tanesini doğru bildiğiniz takdir de ikramiye kazanma hakkı sizin olacaktır. İkramiye 3 veya daha fazla doğru sayı tutturan oyuncular arasında dağıtılmaktadır. Tek sefer de 6 tanesini tutturursanız eğer büyük ikramiye kazanmış olursunuz. Büyük ikramiyenin tutarı milyonları bulmaktadır. Sayısal Loto çekiliş günleri her hafta Cumartesi günü saat 21:30’da basın duyurusu yoluyla yapılmaktadır.

Reklam
Reklam

27 Eylül Sayısal Loto Sonuçlarını Öğrenmek İçin LÜTFEN TIKLAYINIZ!

Büyük ikramiyeyi kazanan yani sayılar arasında bulunan 6 adet doğru sayıyı tutturan olmadığı haftalarda ise ikramiye bir sonra ki haftaya devreder. Devir miktarı bir sonraki haftanın ikramiyesine ekleneceğinden katılımcı sayısı ve sonraki hafta çekilecek olan ikramiye miktarında gözle görülür bir artış olacaktır. Kazanan biletlere de para ödenmediği durumlar olabilir. Bu durumlardan en önemlisi biletinizin tahrip olması veya yırtılmasıdır. Bu durumdan kaçınmanız gerekmektedir. Sayısal Loto oynayabilmeniz için 18 yaşını doldurmuş olmanız yani reşit olmanız gerekmektedir. Ayrıca bilet ortaklığı düşünürseniz bunun için çıkan kanun şöyledir; “Bilet ortaklığı, Piyango bileti üzerindeki imzanın, ortaklığa delalet etmesini ifade eder.” Yani Milli Piyango yetkilileri bilet üzerinde imzası olan kişiler gelmediği sürece ödeme yapmamaktadır.

Sayısal Loto oynayan vatandaşların sabırla bekledikleri Sayısal Loto sonuçları çekilen sayılarla belli oldu. Sayısal Loto bugün çekildi. Sayısal Loto sonuçları bugün belirlendi. Kazanan numaralar belli oldu. Sayısal Loto sonuçları bugün seçilen sayılarla talihlere Sayısal Loto oynayıp ne kadar kazandığınızı öğrenmek isterseniz yazımızın devamında yazacağımız adımları takip etmelisiniz. Bu sayede kolaylıkla biletinize para çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. Sayısal Loto sonuçları için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamalısınız.
Sayısal Loto sonuçları için öncelikle yazımızın sonunda sizlerle paylaşacağımız bağlantı adresine tıklamalısınız.
Açılan sayfada bulunan kutucuklardan ilkine sistem de bulunan çekiliş tarihi seçeneklerinden sizin oynadığınız çekiliş tarihini seçmelisiniz.
Sayısal Loto sonuçları için ikinci kutucuğa oynadığınız biletin numarasını yazmalısınız.
Sayısal Loto sonuçları için son olarak sorgula butonuna basarak Sayısal Loto sonuçları sorgulama işleminizi bitirebilirsiniz.
Eğer Sayısal Loto sonuçları için ikramiye size çıktıysa almanız gereken yerler sırasıyla;
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Reklam
Reklam

Bu işlemler hayatınızı kolaylaştırmakta fakat siz bu yöntemi tercih etmezseniz kuponunuzu oynadığınız bayiliğe giderek Sayısal Loto sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Ayrıca kazanan ikramiye Sayısal Loto sonuçları açıklandığından itibaren en geç 1 yıl içerisinde tahsil edilmelidir. Alınmaması halinde ikramiye geçerliliğine kaybetmektedir. B u sebeple Sayısal Loto oynadığınız hafta da Sayısal Loto sonuçları için düzenli olarak takipte kalmalısınız.