SAYMER'in 'Tıp Bayramı Kutlama Konseri'ne yoğun ilgi

Samsun'da faaliyet gösteren Sağlıklı Yaşamı Destekleme Derneği (SAYMER)'nin düzenlediği, '14 Mart Tıp Bayramı Türk Müziği...

Samsun'da faaliyet gösteren Sağlıklı Yaşamı Destekleme Derneği (SAYMER)'nin düzenlediği, '14 Mart Tıp Bayramı Türk Müziği Konseri'ne kentte görev yapan hekimler büyük ilgi gösterdi.

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun Sağlık Müdürlüğü'nün ve Samsun Tabibler Odası'nın destekleriyle SAYMER tarafından kentte görev yapan tüm hekimlerin davetli olduğu Türk Müziği Konseri, katılımcıları neşelendirdi. Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve büyük beğeni toplayan konserin organizasyonunu başarıyla yapan SAYMER Başkanı Dr. Mehmet Nimet İğci, hekimlerin ortak bir noktada bulaşacakları etkinlik yapmak istediklerini katılımın yüksek olmasıyla bunu da sağladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Bu kutlamanın alternatif bir kutlama olmadığını vurgulayan İğci, "14 Mart Tıp Bayramı kutlamalarını genel olarak Tabip Odası üstlenir. Tabip Odası'nın tüm kutlamalarının içinde olacağız ve destekliyoruz. Bu kesinlikle alternatif Tıp Bayramı kutlaması değil. Bu özel günümüzde bizde STK olarak hekim arkadaşlarımız için ortak bir platformda buluşturmak istedik bu yüzden konser kararını istişare yaparak aldık. Arzumuz bundan sonra bu günümüzü daha geniş bir katılım ile bayram havasında kutlamak." şeklinde konuştu.

Bu tür etkinlerin devamının geleceğini hatırlatan İğci, "T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Korosu Araştırma ve Uygulama Topluluğu tarafından, Neyzen ve Tanburi Dr. Murat Salim Tokaç yönetmenliğinde icra edilen ‘Tıp Bayramı SAYMER Özel Konseri'nde Samsun'da görev yapan hekimler yoğun iş temposundan biran da olsa uzaklaşmanın ve insanın ruhunu dinlendiren bir müziğin hazzını yaşadılar. Böyle bir gecede bizlerle beraber olan ve değişik sebeplerden dolayı gelemeyen değerli meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz ve nice Tıp Bayram'larında da beraber olma temennisiyle diyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: