SB Elazığspor : 1 İstanbul BB : 0

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında ligde büyük önem taşıyan mücadelede SB Elazığspor, İstanbul BB'yi 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde, Temsilcimiz Elazığspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın sonunda gülen taraf 1-0'lık skorla bordo beyazlı ekibimiz oldu.

İlk yarısında gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısında Bordo beyazlı temsilcimizin kalecisi Ivesa'nın iyi performansı göze çarptı. Bu sezon ilk kez bir resmi maçta forma giyen Volkan Yılmaz 82. dakikada, oyuna girdikten 2 dakika sonra S.B. Elazığspor formasıyla ilk golünü attı.

Reklam
Reklam

Bu sonucun ardından Temsilcimiz puanını 35'e çıkardı ve Akhisar Belediye'nin üzerine yükselerek 13. sıraya yerleşti. İstanbul BB ise 33 puanda kaldı ve 15. sırada yer aldı. Süper Lig'in 30. haftasında Yılmaz Hoca’nın öğrencileri deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. İstanbul Büyükşehir Belediye ise evinde Gaziantepspor'u konuk edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: