SB Elazığspor 1 – Karabükspor 0

SB Elazığspor evinde konuk ettiği Karabükspor’u Sedat’ın muhteşem golüyle bir sıfır mağlup etti.

Spor Toto Süper lig’in 31. Haftasında temsilcimiz SB Elazığspor kendi seyircisi önünde ağırladığı Karabük spor’u 78.dakika Sedat’ın muhteşem kafa vuruşundan bulduğu gol ile yenerek lig’de kalma adına önemli bir galibiyet elde etti.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan SB Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, keyifli bir akşamı geride bıraktıklarını diğer takımların aldığı sonuçlar ile istedikleri bir galibiyet aldıklarını kaydederek, aşağı ile olan puan farkını açtıklarını belirtti.

Orduspor’un SB Elazığspor’u yakalama şanslarının kalmadığını ve Ordu spor’un Akhisar spor’u aşağıya çekme planlarının olduğunu belirten Vural, kendilerinin sondan ikinci olma durumlarının da olmadığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Futbol Neymiş Herkese Öğrettik

Yılmaz Hoca, “Türkiye’ye ye oyunu, taraftarı ve hakemi ile güzel bir 90 dakika yaşattık. Kaybetme lüksümüzün olmadığı maçta taraftar sıkıntı yaşatmadı. Bir futbol maçının nasıl oynanması gerektiğini futbol severlere göstermiş olduk “dedi.

Deneyimli teknik adam, Türk futboluna örnek bir Elazığspor gösterdik. Lig de kaldık diyemeyiz. Canı yanan biri olarak temkinliyiz. Yönetime imkânlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Zor bir olayı geride bıraktığım için kendimi kutluyorum. Yılmaz Vural ne imiş yeniden onu gösterdiğim için ismime yakışır bir şekilde emeğin karşılığını verdiği için Allaha teşekkür ediyorum dedi.

Camiyayı Tebrik Ediyorum

Kalecimiz İvesa ise, bugün stresli bir maç oynadıklarını ve her futbolcunun iyi bir performans ortaya koyduğuna dikkat çekerek, camiayı tebrik ediyorum son 3 hafta girdik ve bizim çok işimiz var şeklinde konuştu.

SB Elazığsporlu Murat Akyüz ise ,iyi bir avantaj yakaladıklarını ve bütün arkadaşlarını kutladığını belirterek , çok istiyoruz, birbirimize bağlıyız inşallah istediğimiz yerde ligi bitirmek istiyoruz dedi.

Reklam
Reklam

Talihsiz Bir Gol Yedik

Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal , “İyi oynadığımız bir maçtı ve avantaj yakaladığımız maçı kaybettik “ dedi. Üzgün olduklarını ve pozisyon vermediklerine dikkat çeken Bakkal , takım olarak iyi oynadık fakat talihsiz bir gol yedik, penaltısı atsaydık iyi olurdu”dedi.

Ligi bitirmek amacıyla Elazığ’a geldiklerini belirten Bakkal, galibiyetleri için Elazığspor’u tebrik ediyorum ama avantaj yine bizde çünkü rakiplerimizde puan kaybetti şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: