S.B.Elazığspor, Kayserispor maçına hazırlanıyor

Spor Toto Süper ligin 28.haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan SB Elazığspor’da hazırlıklar hız kesmeden sürüyor.

Spor Toto Süper ligde düşme potasından çıkan ve yukarı sıralara doğru tırmanışa geçen SB Elazığspor, Cumartesi günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tüm hızı ile sürdüren Bordo Beyazlı ekipte hedefler 3 puan üzerine kuruldu.

SB Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, her hafta olduğu gibi bu haftada kazanmak için mücadelemizi vereceğiz dedi.

Vural şöyle devam etti, Kayserispor maçını kazanmak için sahaya çıkacaz. Rakip takımın gücü, konumu, yaptıkları ile yapamadıklarının olduğunu belirterek, gidip orada 3 puanı alacağız eğer kazanamazsak da 1 puanın da çok önemli olduğunun farkındayız dedi.

Reklam
Reklam

Şampiyonlar liginde ki Galatasaray ve UEFA Avrupa Liginde mücadele edecek olan Fenerbahçe takımları hakkında değerlendirmeler de bulunan Vural, biz Elazığspor camiası olarak bugün Galatasaraylı yarında Fenerbahçeli olacağız. Ülkemizi temsil eden bu iki güzide takım bizi temsil ediyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin takımlarının Türk seyircisini, antrenörünü temsil ettiğini belirten Deneyimli Teknik adam, Allah onlara güç kuvvet versin inşallah alacakları sonuçlar ile yüzümüzü güldürürler dedi.

SB Elazığspor’un deneyimli oyuncusu Orhan Ak ise, her maçın final değerinde, son düzlükteyiz her maçı kayıpsız geçmek istiyoruz. Son haftalara giriyoruz ilk düşüncemiz kazanmak üzerine olacak dedi. Kayserispor’un bireysel olarak iyi takım olduğuna da dikkat çeken Ak,biz son 5 haftadaki çıkışımızla, oradan da puanla döneceğimizi düşünüyoruz dedi.

Ajans23 / Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: