SBK’nın Yeni Transferleri Sağlık Kontrolünden Geçti

Samsun Basketbol Kulübü bayan basketbol takımının yeni transferleri olan Anna Vajda ve Anda Jelavic, Medical...

Samsun Basketbol Kulübü bayan basketbol takımının yeni transferleri olan Anna Vajda ve Anda Jelavic, Medical Park Samsun Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.
Bayanlar Basketbol sezonunu açılmasına az bir zaman kala yeni transferler yaparak kadrosunu güçlendiren Samsun Basketbol Kulübü Bayan Basketbol Takımını kadrosuna Anna Vajda ve Anda Jelavic kattı. Anna Vajda bir dönemde Türkiye’ye gelerek Fenerbahçe Bayan Basketbol takımında da forma giymişti. Geçen sezon Kayseri Kaski’ (Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi) de forma giyen Anda Jelavic ise daha önce Hırvat Bayan Basketbol Milli takımının da forma giydi. Basketbol takımı yardımcı antrenörü Murat Kumbasar, “Anna Vajda ve Anda Jelavic’i renklerimize bağlayarak gücümüze güç kattık. Anna Vajda sayı yükü çok fazla olan bir oyuncu, Anda Jelavic’i ise oyun kurucu olarak aldık, sayı yükümüze de katkı sağlayabilecek bir oyuncu. İyi bir sezon geçirip, Samsun’u iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz.” dedi. Yapılan kontroller sırasında Murat Kumbasar, “Samsun Basketbol Kulübü Bayan Basketbol takımına sağlık sponsoru olan Medical Park Samsun Hastanesi yöneticilerine, doktorlarına ve personellerine ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz.” dedi. Sağlık kontrolü sonrasında sporculara Medical Park Samsun Hastanesinde kahvaltı verildi. Kahvaltıya sporcular Anna Vajda ve Anda Jelavic, Yardımcı antrenör Murat Kumbasar ve Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Egin katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: