Sbs Birincisi Zehra Betül Şen Şehzade Mehmet'i Seçti

Manisa Şehzade Mehmet Fen Lisesi 2013 Seviye Belirleme Sınavı (SBS) Türkiye 1.’si Zehra Betül Şen’i...

Manisa Şehzade Mehmet Fen Lisesi 2013 Seviye Belirleme Sınavı (SBS) Türkiye 1.’si Zehra Betül Şen’i 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında kadrosuna kattı.

8 Haziran'da yapılan SBS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Zehra Betül Şen, tercihi Özel Şehzade Mehmet Fen Lisesi olarak yaptı. Manisa Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenlerde çeşitli hediyelerle ödüllendirilen Türkiye Şampiyonu Zehra Betül Şen'e bir tebrik de mezun olduğu Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu Müdürü Fatih Sadi'den geldi. Türkiye birincileri arasında olan Şen'e bundan sonraki yaşamında başarı dileyen Sadi, SBS'de şampiyon olarak kendilerini onurlandıran öğrencileri Şen'e dizüstü bilgisayar ile Avrupa gezisi hediye edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

SBS'de Türkiye Birincisi olmanın mutluluğunu yaşadığı belirten Zehra Betül Şen ise, başarısındaki en büyük destekçisinin ailesi ve öğretmenleri olduğunu söyledi. Şen, "Yıl içinde düzenli olarak çalıştım. Kendimi direkt SBS'ye odaklamadım. Başarımın sırrının bu olduğunu düşünüyorum. Şimdi eğitimimi öncelikli olarak Şehzade Mehmet Fen Lisesi'nde sürdürmeyi düşünüyorum. Gelecekteki hedefim ise iyi bir mimar olmak." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: