Sbs Muğla Birincisine Milli Eğitim Müdüründen Hediye

Seviye Belirleme Sınavında Muğla 1’inciliği ve Türkiye 61’inciliğini elde eden Özel Piri Reis Koleji öğrencisi...

Seviye Belirleme Sınavında Muğla 1’inciliği ve Türkiye 61’inciliğini elde eden Özel Piri Reis Koleji öğrencisi İbrahim Kağan Bayat, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’ı tarafından ödüllendirildi.

SBS Muğla birincisi Piri Reis Koleji öğrencisi Kağan Bayat, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’ı Özel Piri Reis Koleji Müdürü Nuri İleri ve ailesi ile birlikte ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Çınar, başarının tek ayaklı bir durum olmadığını, başarının elde edilmesinde öğretmen, veli ve öğrencinin gayret ve de fedakârlıklarının etkili olduğunu vurgularken, sevgi, emek ve çalışmanın hiçbir zaman karşılıksız kalmayacağını belirtti. Çınar, Öğrenciyi yetiştiren ve Muğla’nın başarı çıtasının yükselmesine emek veren ailesini, okul idarecilerini, öğretmenlerini, özel öğretim kurumunu kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Konuşmasının ardından Milli Eğitim Müdürü şampiyon öğrenci İ. Kağan Bayat’a hediye vererek ödüllendirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: