SBS Öncesi Öğrencilere Motivasyon Toplantısı

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Eğitim Destek Evi'nde eğitim gören öğrenciler SBS (Seviye Belirleme Sınavı) öncesi bir araya geldiler.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Eğitim Destek Evi'nde eğitim gören öğrenciler SBS (Seviye Belirleme Sınavı) öncesi bir araya geldiler.

Bağlar Belediyesi Eğitim Destek Evi, SBS'ye girecek olan öğrenciler için düzenlenen toplantıya, Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Sema Koç, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Koç, toplantıda, her zaman çocukların yanında olacaklarını, SBS'ye girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Eğitim Destek Evi rehber öğretmenlerinden Zeynep Demir Akçer, SBS'ye hazırlanan öğrencilerle çok yönlü çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Akçer, "Sadece eğitim yönüyle değil, bunun yanında çok farklı seminerlerle psikolojik ve sosyal olarak rahatlamalarını sağlamaya çalıştık. Bu anlamda hem gönüllü destekçilerimiz hem de kurum içi uzmanlar olarak birçok seminerler verdik. İletişim, sınav kaygısı, sınava nasıl hazırlanır- gibi konularda çocuklarımıza yardımcı olmaya çalıştık" dedi.

Muhabir: Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz