SBS şampiyonları Konuralp Koleji'nden

Kütahya Özel Konuralp Eğitim Kurumları, bu yıl yine Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda önemli derecelere imza...

Kütahya Özel Konuralp Eğitim Kurumları, bu yıl yine Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda önemli derecelere imza attı. Konuralp Koleji öğrencileri Mustafa Talka Bayhan ve Merve Tuğbanur Kuşçu soruların tamamına doğru cevap vererek 500 tam puan aldı.
Özel Konuralp İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Gülen, sınavda 2 öğrencilerinin soruların tamamını 4 öğrencinin de yanlızca iki soruya yanlış cevap verdiğini açıkladı. Gülen, "Bu yıl yapılan SBS'de Mustafa Talka Bayhan ve Merve Tuğbanur Kuşçu 500 tam puanla birinci oldu. Diğer öğrencilerimiz bizim özel derece sınıf olarak adlandırdığımız öğrencilerimizdir. Diğer öğrencilerimiz ise sınavda yanlızca 2 yanlış yaparak yine Türkiye ikincisi olmuştur. Bu başarının sağlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, velilere, emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Reklam
Reklam

"BAŞARI GELENEKSEL HALE GELDİ"
Elde edilen başarının ardından öğrencilerini aradıklarını belirten Özel Konuralp Eğitim Kurumları Koordinatör Müdürü Enver Kartal ise elde edilen başarıda okul, aile, arkadaş ve fiziki ortamın en üst seviyede hazırlandığına dikkat çekti. Kartal, "Sabah 7'de öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve yöneticilerimizle bir araya geldik, büyük bir heyecanla. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Eğitim hayatlarında kendilerini takip ederek, başarıya ulaşmaları için daima kendilerinin yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum." diye konuştu.

"ELDE DİLEN BAŞARI TOPLAM KALİTEDİR"
Konuralp Koleji'nin kaliteli ve saygın bir eğitim kurumu olduğuna dikkat çeken öğrenci velisi Mehmet Kuşçu da "Okul idaresi ve eğitimcilerin göstermiş oldukları başarıyı takdirle izliyorum. Okul, aile ve çevre bu başarıda çok önemli. Buna toplam kalite denebilir. Konuralp Koleji, kalite yönünden saygın bir kurumdur. Okulun idare ve öğretmenlerinin öğrencilerini aile hayatında, arkadaş hayatına kadar takip etmeleri bu başarıyı getirmiştir. İnşallah daha güzel başarılar elde ederler." ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Özel Konuralp İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Tuğbanur Kuşçu ise yapılan sınavda tam puan almanın büyük bir başarı olduğunu dile getirerek, "Bize büyük bir emek verildi. Gerek okul gerekse aile hayatımızda unutulmayacak bir başarı sağladık. Öğretmenlerimizin bize verdiği destek ve büyük sabır için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz