SBS Sonuçları

Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Türkiye altıncısı olan Abdullah Çaycıoğlu, "Başarımın sırrı ailem ve öğretmenlerimdir" dedi.

Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Türkiye altıncısı olan Abdullah Çaycıoğlu, "Başarımın sırrı ailem ve öğretmenlerimdir" dedi.

Özel Yavuz Selim Eğitim Kurumları Özel Güzide Hanım İlköğretim Okulu'nda düzenlenen basın toplantısında, SBS'de dereceye giren, aralarında Abdullah Çaycıoğlu'nun da bulunduğu öğrencilere okul müdürü Yakup Mertoğlu tarafından çeşitli hediyeler verildi.

SBS'de Türkiye altıncısı olan Çaycıoğlu, "Başarımın sırrı ailem ve öğretmenlerimdir, onlara teşekkür ediyorum. Ayrıca düzenli çalışmak da işin içinde var" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Okul müdürü Mertoğlu ise Abdullah Çaycıoğlu'nun 3 yılın SBS puan ortalamasına göre 499,539 puanla Türkiye altıncısı olduğunu belirterek, "Öğrencimiz altıncı sınıfta soruların tamamını yaparak 500 puan almıştı. Yedinci sınıfta bir yanlışı vardı ve sekizinci sınıfta da soruların tamamını doğru yaparak neticeye ulaştı. Bu sonuçlarla öğrencimiz Elazığ birincisi, Türkiye altıncısı olmuştur" diye konuştu.

Mertoğlu, Çaycıoğlu ve dereceye giren diğer öğrencileri tebrik etti.

Muhabir: Bestami Bodruk / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: