SBS Sonuçları

Denizli Özel Servergazi İlköğretim Okulu Müdürü Uysal Cesur, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 5 öğrencilerinin 500 tam puan aldığını belirterek, okulun

Denizli Özel Servergazi İlköğretim Okulu Müdürü Uysal Cesur, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 5 öğrencilerinin 500 tam puan aldığını belirterek, okulun Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde birinci olduğunu söyledi.

Cesur, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde öğrenciler ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, SBS'de elde edilen başarılar hakkında bilgi verdi.

Türkiye'de SBS'ye giren bir milyon 75 bin 533 öğrenci arasından ilk bine giren 10 öğrencileriyle gurur duyduklarını belirten Cesur, "Bu başarı sadece son bir yılın ürünü değil. Okulumuz 1. sınıftan 8. sınıfa kadar ciddi ve disiplinli bir çalışma temposuyla geleceğe hazırlamaktadır. İşte bu çalışmaların sonucu olarak bu haklı başarıyı elde etmiş bulunmaktayız. Bu başarıda öncelikle emeği geçen öğretmenlerimizi, değerli velilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından 500 tam puan alan öğrencilerden Mehmet Karakaş, Burak Bilgin, Batuhan Çırak, Ayşe Pelin Özcan, Oğuzhan Döndüoğlu'na dizüstü bilgisayar, 100 sorunun 99'nu doğru cevaplayan Mert Demirlenk, Mehmet Akif Erbeyin, Emre Çağrı Karabulut'a çeyrek altın, sıralamada yine dereceye giren Merve Karagül, Bengisu Turgut, Elif Beyza Tama'ya da müzik çalar hediye edildi.

Muhabir: İbrahim Süzer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: