SBS Türkiye birincileri ödüllendirildi

Özel Hulusi Bey İlköğretim Okulu öğrencilerinden Nur Rana Karakaya 8. sınıf SBS'de, Muhammed Said Uçar...

Özel Hulusi Bey İlköğretim Okulu öğrencilerinden Nur Rana Karakaya 8. sınıf SBS'de, Muhammed Said Uçar 7. sınıf SBS'de tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. Başarılı öğrencilere törenle dizüstü bilgisayar hediye edildi.
Törende konuşma yapan okul müdürü İsmet Aydın, "Nur Rana Karakaya ve Muhammed Said Uçar’ın yanı sıra diğer öğrencilerimizi de göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebrik ediyoruz. Okul olarak başarıyı, öğrencilerimizle bire bir ilgilenerek elde ettik. Bu zorlu eğitim sürecinde bize vermiş oldukları destekler için öğrenci velilerimize de ayrıca teşekkür ederim. Bu yıl da kazandırma ve yerleştirmede yüzde 100 başarı sağladık. Başarıda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim." dedi.
Konuşma sonrasında başarılı olan öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz