SBS Türkiye birincisi, Başkan Kocaoğlu'na çifte mutluluk yaşattı

SBS’de Türkiye birincisi olan Sinem Sınmaz ve ailesiyle görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,...

SBS’de Türkiye birincisi olan Sinem Sınmaz ve ailesiyle görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Şampiyonun İzmir’den çıkması ve babasının çalışma arkadaşımız olması, sevincimizi ikiye katladı.” dedi.
499,242 OYP ile 8. sınıf SBS'de Türkiye birincisi olan Sınmaz, yine iyi bir derece alan ikizi Didem Sınmaz ile birlikte Başkan Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette başarılı kardeşlere, İZSU Genel Müdürlüğü Harita Şube Müdürü olan babaları Levent Sınmaz, anneleri Ruhan Sınmaz ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Osman Yurtsever eşlik etti. Karşıyaka ilçesindeki Mehmet Seniye Özbey İlköğretim Okulu öğrencisi olan şampiyonu tebrik eden Kocaoğlu, “İzmirliler olarak seninle gururlandık. İZSU’da görev yapan bir bürokratımızın çocuğu olmandan dolayı da ayrıca mutlu olduk. Başarılarının devamını dilerim.” şeklinde konuştu. Sinem’in sınavdaki 100 sorunun tamamını, ikizi Didem’inse 97’isini doğru cevaplandığını hatırlatan Başkan Kocaoğlu, “Didem’in derecesi de çok güzel, o da çok başarılı. Heyecanla herkes hata yapabilir. Ben de sınava iki çocuk hazırladım. İkinizi de Allah nazardan korusun.” dedi.
Sinem Sınmaz ise Başkan Kocaoğlu’na kendilerini kabul ettiği için teşekkürlerini iletti. Kocaoğlu da başarılı kardeşlere gümüş kalem seti ve MP3 çalar hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz