SBS Uşak Birincisi Körfez Dershanesi'nden

SBS sonuçlarına göre Uşak il birincisi, 694.978 puanla Körfez Dershanesi öğrencisi Mustafa Baha Bilgin oldu....

SBS sonuçlarına göre Uşak il birincisi, 694.978 puanla Körfez Dershanesi öğrencisi Mustafa Baha Bilgin oldu. Konu hakkında bir açıklama yapan Körfez Dershanesi Uşak Şube Müdürü Hasan Hüseyin İnal, ”2013 SBS-8'de 700 puana göre 694.978 puan alarak Uşak birincisi, OYP’de 500 puana göre 496,349 puanla Uşak ikincisi ve Türkiye 162.'si olan olan Bilgin’i tebrik ediyorum.” dedi.

Uşak genelinde OYP’ye göre ilk beşte üç, ilk 100’de ise 35 öğrencileri olduğunu belirten Müdür İnal, “OYP’ye göre Mustafa Baha Bilgen Uşak ikincisi, Yavuz Selim Güneşhan üçüncüsü, Adil Numan Çelik ise dördüncüsü olmuşlardır. Bu başarıları vesilesiyle bütün öğrencilerimize, ailelerine, okullarındaki idareci ve öğretmenlerine, özellikle verimli, sistemli, disiplinli çalışmaları ve fedakârlıklarıyla ön plana çıkan Uşak Körfez Dershaneleri öğretmenlerine ve personeline teşekkür eder, bütün öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: