SBS'de 500 puan alan öğrencilere ödül!

Bolu'da, Özel Melih İlköğretim Okulu'nun 7. sınıf SBS’de 500 tam puanla Türkiye şampiyonu olan öğrencisi...

Bolu'da, Özel Melih İlköğretim Okulu'nun 7. sınıf SBS’de 500 tam puanla Türkiye şampiyonu olan öğrencisi Enes Duran ve Betül Yazıcı'yı, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz makamında kabul etti. Yılmaz, şampiyonlara ödül verip, tebrik ve takdirlerini sundu.

Yılmaz, öğrencilere nasıl çalıştıklarını, ileride hangi meslekleri seçmek istediklerini sordu. Başkan, ailelerini ve onları yetiştiren öğretmenleri de ayrıca tebrik etti. Öğrenciler de düzenli ve disiplinli çalışarak, öğretmenlerinin yönlendirmesi ve ailelerinin destekleri ile başarıya ulaştıklarını ifade etti. Betül Yazıcı, gelecekte kalp doktoru olmak istediğini, Enes Duran da mühendislik ya da tıp alanında ilerlemek istediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Ercan Kurban, “Özel Melih Koleji'nin başarısından dolayı çok mutluyuz, başarınız bizim de başarımız. Bolu'muzun başarısı, Türkiye’mizin başarısı. Üstün gayretlerinizden dolayı sizi ve şahsınızda tüm öğretmenlerinizi kutluyorum.” dedi.

Öğrenciler, belediye ile birlikte yapmak istedikleri projeler hakkında kısa bilgiler vererek, yapacakları projeleri başlıklar halinde şu şekilde sıraladılar: “Temiz çevre projesi. Anne baba okulu projesi. Şair, yazar ve uzman kişilerle halkı buluşturma projesi. Genç mucit ve sanatkârların yetiştirilmesi projesi."
Başkan Yılmaz da bu istekleri en kısa zamanda yerine getireceğinin sözünü verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz