SBS'de Bolu'nun En Başarılı Okulu Fatih Koleji

Bolu Fatih Koleji öğrencileri Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye girdi. Bolu'da 1997 yılından bu yana...

Bolu Fatih Koleji öğrencileri Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye girdi.

Bolu'da 1997 yılından bu yana eğitim öğretime devam eden ve başarılarıyla adından sıkça söz ettiren kolej, son açıklanan SBS sonuçlarına göre ilin en başarılı okulu oldu. Sonuçlarına göre Burak Can Bildik merkez birincisi Altuğ Eren Çoğalgil üçüncüsü, Ülkü Gülfem Erdoğan beşincisi, Ecenur Özkan altıncısı oldu. Birinci olan Burak Can Bildik Türkçe, matematik, sosyal bilimler ve yabancı dilde soruların tamamını doğru fen bilimlerinde ise sadece 2 yanlış yaptı.

Reklam
Reklam

Bolu Fatih Koleji Müdürü Ünver Saha, Bolu'nun en başarılı okulu oldukları için çok mutlu olduğunu söyledi. Başarılarının her yıl artarak devam ettiğini belirten Okul Müdürü, "Bu başarıların arkasında 'kazanmak' yerine 'başarmak' düşüncesi yatıyor. Biz öğrencilerimizi sadece sınav kazanmaya odaklamıyoruz. Çünkü biliyoruz ki gerçek başarı, 120 dakikada 100 soru çözmek değildir. Bizler, öğrencilerimizin her alanda başarılı olabilmeleri için onların tüm duyularına hitap eden eğitim modelleri geliştiriyor ve anaokulundan itibaren bu modellerle çocuklarımızın eğitim almasını sağlıyoruz. Sonuçta akademik başarılarının yanı sıra hayatta da başarılı olabilen, öğrenmeyi seven, girişimci, kendine güvenen ve sosyal hayatta da başarılı nesiller yetişiyor.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: