SBS’de derece alan öğrenciler unutulmadı

Hasköy Milli Eğitim Müdürlüğü, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda 350 ve üzeri puan alan öğrencileri kitap...

Hasköy Milli Eğitim Müdürlüğü, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda 350 ve üzeri puan alan öğrencileri kitap seti ile ödüllendirdi.
Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’da başarılı olan öğrencileri unutmadı. İlçe merkezinde ve köylerde bulunan okulları yerinde inceleyen Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen, özellikle sınavlarda başarılı olan öğrencileri ödüllendirerek diğer öğrencileri de heveslendirdiklerini söyledi.
Hasköy ilçesinde Seviye Belirleme Sınavında 350 ve üzeri alan öğrenicilere eğitim setlerinin dağıtıldığını açıklayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen, iş adamlarının gönderdiği kitap setlerini öğrencilere ulaştırmaya devam edeceklerini kaydetti. Okulların eksikliklerini yerinde tespit edip giderdiklerini söyleyen Şen, “Öğrencilerimizin başarısını en üst düzeye çıkarmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla SBS'ye hazırlanan 7. sınıf öğrencilerimizden SBS puanı 350 ve üzeri alanlara kitap seti dağıttık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak İstanbul’daki iş adamları ile görüşmelerimiz oldu. İstanbul’daki iş adamlarıyla Hasköy’e bir gönül köprüsü kurmuş olup bu öğrencilerimize 8. sınıf SBS kitapları sağlanmıştır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz