Sbs’de Dereceye Giren Öğrencilere Ödül Verildi

Seviye Belirleme Sınavı’nda ilk 90’a giren öğrencilere ödül verildi.Özel Erciyes Eğitim Kurumları’nda öğrenim gören, 6.,...

Seviye Belirleme Sınavı’nda ilk 90’a giren öğrencilere ödül verildi.

Özel Erciyes Eğitim Kurumları’nda öğrenim gören, 6., 7. ve 8. sınıflarda SBS de üst üste 3 yıl 500 tam puan alan 7 öğrenciye ödül verildi. 7 öğrenci arasında bulunan Mert Gökduman ise SBS 2012 sonuçlarına göre, Türkiye 1’incisi ve Kayseri 1’incisi oldu. Ayrıca Orta Öğretim Yerleştirme Puanına göre (OYP) Kayseri genelinde ilk 90 içerisinde 6 tane öğrenciye de ödül verildi.

Ödül törenine Erciyes Eğitim Kurumları Vakıf Başkanı Mehmet Çanakcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve dereceye giren öğrenciler ile veliler katıldı. Özel Erciyes Eğitim Kurumları Genel Müdürü Metin Bekiş, “Türkiye’de ilk 10’a giren öğrencilerden 4.sıradaki tek öğrenci ve Kayseri’de ilk ve tek olan bu derecenin kurumumuza bağlı Özel Tevfik Kuşoğlu İ.Ö.O.’undan çıkması bizlere haklı bir sevinç yaşatmakta olup öğrencilerimizin SBS deki başarılarının tesadüfi olmadığını, bu başarıyı öğretmen, öğrenci ve veli diyalogunun güçlü bir şekilde yürütmeye borçlu olduklarını kaydederek, emeği geçen öğrencilerimize, velilerimize, idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Törende, SBS Türkiye Birincisi ve OYP ortalamasına göre Türkiye 4’üncüsü Kayseri birincisi olan Mert Gökduman’a dizüstü bilgisayar ve derece yapan diğer 6 öğrenciye de çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: