SBS’de dershanesiz 500 tam puan aldı

Selçuk İlköğretim Okulu 8.Sınıf öğrencisi Selahattin Mert AKEL dershaneye gitmeden 7.Sınıf SBS sınavından 500 tam puan aldı.

Selçuk İlköğretim Okulu 7.Sınıf öğrencisi Selahattin Mert AKEL dershaneye gitmeden SBS sınavından 500 tam puan aldı.

Türkiye’de 500 tam puanı alabilen ve dershaneye giden 355 öğrenci arasında bulunuyor. İznik Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZTÜRKÇÜ öğrenciyi başarısından dolayı kutlayıp Mert Akel’e hediye verdi.
ÖZTÜRKÇÜ “ VELİ FAKTÖRÜ OK ÖNEMLİ “
Ailesini ayrıca kutlayan ÖZTÜRKÇÜ " Eğitimin temeli evde başlar. İyi bir temele sahip olan öğrencinin başarısız olması söz konusu değildir." diyerek veli faktörünün eğitimde çok önemli bir yeri olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

SBS sınavında 500 tam puan alan Mert Akel’in ailesi Sadettin ve Gülten AKEL çifti, oğullarıyla gurur duyduklarını belirterek, velilerin yeteri kadar çocuklarına ilgi göstermediklerini, dershanelerde bulunan kaynakların sınırlı olduğunu ve veliler isterse çok daha fazla ve verimli kaynaklar bulunabilineceğinin dikkatini çekerek, İznik'te velilerin bilinçlendirilerek başarının daha da yükseltilebileceğini vurguladılar. Sadettin ve Gülten Akel bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğünden destek istedi.

“ OĞLUMDA DEDESİ GİBİ “
Baba Sadettin AKEL "Dedesi Dr.Selahattin AKEL 50 yıl Hekimlik yapmış, Beşiktaş'ta futbol oynamış ve Beşiktaş Spor kulübünde başkanlık yapmış çok aktif ve zeki bir adamdı. Oğlumun da ismi ve zekası buradan geliyor. Bu başarı onun için alınmış bir başarıdır." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz