SBS'de Kırşehir Birincisi Kılıçaslanlı Koleji Ve Anafen Dersanesi'nden

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Kırşehir derecelerini, Anafen Dershanesi ve Kılıçaslanlı Koleji öğrencileri paylaştı....

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Kırşehir derecelerini, Anafen Dershanesi ve Kılıçaslanlı Koleji öğrencileri paylaştı. Kılıçaslanlı Koleji ve Anafen Dersanesi öğrencileri Emine Şevval Yılmaz 493,471 puanla Kırşehir birincisi, İclal Karaca 492,385 paunla Kırşehir ikincisi oldu.

Kılıçaslan Koleji Müdürü Malik Demir, alınan başarıdan dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. Kırşehir'in eğitimde marka bir şehir olduğunu vurgulayan Demir, şunları kaydetti: “Kılıçaslan Koleji, kazanım merkezli bir yapıyla hareket etmektedir. 1997 yılından beri hizmet veren okulumuz Kırşehir'e çeşitli dereceler ve başarılar kazandırmıştır. Son SBS'de de bu başarıları devam ettirmiştir. Okulumuz çağın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikli insan yetiştirmeye devam edecektir. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen ailelerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum, çocuklarımıza ömür boyu başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Kırşehir Anafen Dershanesi Müdürü Nazar Ali Yücal ise ”Dershanemizin başarıları artık bir gelenek haline geldi. Bu başarı tabiî ki özverili, disiplinli bir çalışmanın ürünü. Orta öğretim yerleştirme puanına göre Kırşehir merkezdeki ilk 10 öğrencinin 7’sinin dershanemiz öğrencisi olması ayrı bir kıvanç ve mutluluk veriyor. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür ederim.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: