SBS’de Salihli Birincisi Özel Zuhal İlköğretim'den

SBS Manisa ikincisi ve Salihli birincisi, Özel Zuhal İlköğretim Okulu'ndan çıktı. Öğrencilerinden Cemre Hilal Kaplan'ın...

SBS Manisa ikincisi ve Salihli birincisi, Özel Zuhal İlköğretim Okulu'ndan çıktı. Öğrencilerinden Cemre Hilal Kaplan'ın ilçe birincisi ve il ikincisi olduğunu duyuran Okul Müdürü Habib Yıldırım, "Ortaöğretim başarı puanında Türkiye genelinde ilk bin, Salihli genelinde ilk üçe öğrencilerimiz girmiştir. Salihli’de ilk üç sırayı paylaşan Cemre Hilal Kaplan, İlayda Memiş ve Emine Nur Akış adlı öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Günümüzde iyi bir üniversiteye girebilmek için iyi bir liseyi bitirmenin mecburi olduğunu belirten Müdür Yıldırım, "Okulumuz idareci ve öğretmenleri, bunun farkında olarak çalışmaktadır. Bize güvenen velilerimizin ve öğrencilerimizin yüzünü güldürmek için çalışmalarımızı büyük bir heyecan ve titizlikle yürütmekteyiz. Başarı rastgele kazanılmamaktadır. Sınıflarımızda tam donanımlı akıllı tahta sistemleri ve internet mevcut olup öğrenciler bilgiye daha kolay ve hızlı şekilde ulaşabilmektedir. Okulumuzda branşlarında uzman, genç ve dinamik bir kadro gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bu çalışmalar sadece 8. sınıfa sıkıştırılmamaktadır. 1. sınıftan itibaren öğrencilerimizin çalışmalarına özen gösterilmektedir. Bu çalışmaların yanında öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırmak için rehberlik uzmanları tarafından seminerler düzenlenmekte, başarılı olan öğrenciler ödüllendirilerek teşvik edilmektedir.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Başarılı öğrenci Cemre Hilal Kaplan ise, “Çok mutlu oldum. Başarımda emeği geçen öğretmenlerime, okul idarecilerimize ve aileme çok teşekkür ederim. Tercihim Özel Yamanlar Lisesi olacak.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: