Sbs’de Tam Puan Alan Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

Şırnak’ın Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2013 ve 2011 yılında Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) tam...

Şırnak’ın Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2013 ve 2011 yılında Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) tam puan alan iki öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

Silopi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan, 2013 SBS’de tam puan alan Adalet Binici’yi ve 2011 senesinde SBS’de tam puan alan Fetiye Özer’i başarılarından dolayı tebrik ederek, yarım altın ile ödüllendirdi. SBS'de başarılı olan öğrencilerin ilçedeki tüm öğrencilere örnek olmasını dileyen Arslan, “Silopi adının artık bu tür etkinliler ile duyulmasını istiyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

SBS’te tam puan alan Adalet Binici ise, elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: